.

.

ceturtdiena, 2011. gada 21. jūlijs

7:00

Labrīt, pēc idejas man tagad būtu jābūt darbiņā.. bet lieta tāda, ka esmu saslimusi, un tas vispār ir unikāli - saaukstēties vasarā? uz to laikam tikai es esmu spējīga. Biju pie ārsta un man izrakstīja slimības lapu :D Un ceļos, es protams bišķi agri - kādos septiņos, jo man neļauj kakls vairs pagulēt.. Tad nu pagaidām sēžu mājās, biju galīgi aizmirsusi kā ir sēdēt mājās un kad tas sen nav darīts.. nav tik traki - varu noskatīties daudz seriālu, sakārtot istabu (labi nē) un domas (jāa!). Varu klausīties mūziku un dejot un trakot, tāpat neviena nav mājās :)

Tātad tagad es atgriežos tālā pagātnē (9. jūlijs)... Vecmeitu ballīte.. nu kā jau tas normāli varētu būt, tā bija pirmā mana vecmeitu ballīte, un teikšu, ka es galīgi nejūtos kā vecmeita. :D Pasākums bija ļooooti jautrs. Viss sākās ar satikšanos krastmalā - mums visām bija vienādas jūrnieku kleitiņas, Ilzei kā jau līgavai - savādāka. Iekāpām kuģītī, kur nolasījām zvērestu un Ilze nomazgāja galdu, un devāmies uz Jūrmalu, Ilzei bija dažādi uzdevumi dienas gaitā jāizpilda - jāpārdod cilvēkiem mīlestības ūdens, piepūšamie riņķi un chupachupi un jāsavāc 22 neprecētu vīriešu atļaujas precēties un 11 precētu sieviešu padomi tālākajā dzīvē. Jāsaka, ka uz kuģīša cilvēki nebija īpaši atsaucīgi. Vispār šī pasākuma laikā varēja manīt tik dažādas emocijas - citi smaida un visu uztver kā joku, bet citu paskatās ar tādu seju.. nu cmoon girls just wanna have some fun!!
Tad Ilze palaida jūrā kuģīšus, uz kuriem bija uzrakstīti bijušo puišu vārdi.. atvadījās no viņiem :)

Pie kuģīša:

Meitenes iekaro Jūrmalu:

Jūrmalā cilvēki bija jau daudz labākā garīgajā iekāpuši un ar pareizo kāju no pareizās gultas izkāpuši, pildot uzdevumu, Ilze saskārās ar daudziem puišiem, kas neļāva precēties.. un dažādiem smieklīgiem atgadījumiem. Staigājām pa jomas ielu un nākamais uzdevums Ilzei bija veikalā par 5 Ls nopirkt produktus romantiskām vakariņām 2 personām un jāsaka, ka sanāca ļoti labi!
Tikām līdz jūriņai un tur Ilzi gaidīja, manuprāt, visinteresantākais un viņai, kā jau aerobikas trenerei, atbilstošākais uzdevums - novadīt jūras krastā mums aerobikas nodarbību 20 min. Bija tiešām jautri, cilvēki sastājās apkārt, ļoti daudzi filmēja :D Cilvēki ar pareizo attieksmi pievienojās un dejoja kopā ar mums :)


Nopeldējāmies jūrā.. un nemaz nepamanījām, ka laiciņš paiet tik ātri. Vispār tajā dienā satikām daudzas vecpuišu/vecmeitu ballītes. Bija pat puišu kompānija no Beļģijas. Ilze bija ar uzdevumiem tikusi galā un atpakaļceļš bija šiks un negaidīts - skaistā limuzīnā. Es nekad nebiju iepriekš braukusi ar limuzīnu un tas bija tiešām tiik skaisti - iekšā viss bija tik krāšņš, kā pilī, mazā braucošā pilī :)

Braucām atpakaļ uz dzīvokli tiešām nogurušas.. fhuuh.. šoferītis bija baigi jautrais, paprasījām apstāties pie RĪGAS burtiem. :)


Atbraucām atpakaļ, kārtīgi paēdām, izspēlējām pāris spēles.. pēc tam meitenes devās uz klubu, nu es nē, neesmu pilgadīga, diemžēl. :D Bet pasākums tiešām bija ļoti izdevies un šķiet, ka arī pati līgava bija sajūsmā :)
__________________________________________
Saprotu, ka šis ieraksts jau tā ir pieteikami garš, bet es varētu turpināt un turpināt. Tieši pēc nedēļas bija arī kāzas - ļoti skaistas. Ja es tās sākšu aprakstīt, šī sāks izskatīties pēc grāmatas, tāpēc pietiks ar vienu vārdu - lieliski! Nu ko, es esmu palikusi pēdējā Muceniece... savādi, bet manas kāzas sanāk nākamās ( netik drīz) :D
Meitenes aicināja uz summer sound - es jau protams, gribētu, bet ir pārāk daudz iesmeslu, kas neļauj. Pirmais bija darbs, tagad vairs nē, bet esmu slima - vēl labāk. Naudu arī kaut kā negribās tērēt, bet gaivenais iemesls ir tas, ka ir atbraukusi Ilona no Zviedrijas. Tā kā es savu māsu redzu labi ja pāris reizes gadā, tad šī iespēja ir jāizmanto. Un mazais Linus ir mīļākais zviedrpuika pasaulē! :) Kad viņi atbrauc, liekas, ka viņi šeit dzīvo jau ilgi.. ilgi. Negribās lai viņi brauc prom..

Nu ko, lieliskam rītam - 2 lieliskas dziesmas!



2 komentāri: