.

.

svētdiena, 2011. gada 19. jūnijs

done!

Man ir tāda dejavu sajūta, jo šodien ir svētdiena un atceros kā es vienmēr agrāk rakstīju svētdienās... sen, jo tad vēl bija skola.. tā bija vienīgā normālā brīvā diena, bija beigusies nedēļa.. un sākusies jauna - tāda pati.

Bet tagad viss tas ir galā! Pavisam galā! Esmu laimīga, jūtos brīva, pārāk brīva, dažreiz pat gribās ko darīt, jo ir pazuduši visi pienākumi, that`s weird.

No septembra es mācīšos Rīgas Kultūru vidusskolas 10.a klasē. That`s soooo weird!!
Patiesībā es gribēju b klasē,esmu pieradusi pie b.. un a klasē es nevienu nezinu, nevienu. Un jā.. ģeogrāfijas un fizikas (ha man nebūs fizikas) skolotājam ir 24 gadi. What? Mēs esam Amerikā?
Mani nedaudz biedē tas viss.. jā būs interesanta programma, daudz valodu, ceru, ka tikšu ar to visu galā. Sapulcē sēžot sapratu, ka nu laikam ir, ir pareizā skola, cerams :)

Ahhh laiks šīs dienas ir bijis briesmīgs - lietus, lietus, lietus.. un pat tad kad uzspīd saulīte.. nu nav vasara.. gribās peldēties, sauļoties... bet nē. Tāpēc ir diezgan jāgarlaikojās un jāsakatās Pretty little liars.. esmu bik iekarsusi, tikai nedaudz :D

Bet nu ir vismaz laiks pāris lietiņām - esmu pilnībā sakārtojusi visu savu galdu un plauktus, rezultātā izmetu 2 maisus ar tiešām nevajadzīgām lietām. Un esmu pieķērusies pie kāzu avīzes taisīšanas... un jā man reāli patīk to darīt, liekas ļoti interesanti :)

Jā... drīz jau Jāņi.. un šķiet ir kur svinēt, super!! Un jūnijs jau ir gandrīz galā.. es pat neesmu tā reāli atklājusi sezonu... jūlijā būs jāstrādā.. tāpēc es turpinu atpūsties :)

Dzirdot šo dziesmu, man gribas smaidīt :)

4 komentāri:

  1. Go, go māsiņ! Lai jauka vasara un veicas jaunajā skolā! ;)

    AtbildētDzēst
  2. pāldiešuks :)
    nu cerams, ka tā arī būs :)

    AtbildētDzēst
  3. yeah, pretty little liars ir gana labs draugs garajām vasaras naktīm.

    AtbildētDzēst
  4. oh jā, man liekas, ka es noskatījos visas sērijas dažās dienās :D

    AtbildētDzēst