.

.

svētdiena, 2011. gada 6. februāris

it`s summer baby !

labrītiņ šai rītiņ, nu labi tagad ir diena, bet aiz loga ir
p a s a k a i n a s a u l ī t e

Šai svētdienas /es gandrīz uzrakstīju vasaras :D /dienā es jūtos ļoti labi :)

Laiks ārā paliek siltāks, viss slapjš.. ceru, ka tas nozīmē, ka nāk pavasaris, kaut gan vakar vēl traki sniga.. vīrusi vēljoprojām staigā apkārt un visi slimo, tai skaitā arī skolotāji :D Bet man dikti vajag lai diplomdarba skolotāja būtu skolā, man vajag darīt, darīt un darīt, bet ziniet ko es vēlos - nedarīt, nedarīt un nedarīt, jā! :)

Es nesaprotu, kas notiek ar dažiem cilvēkiem, visiem ir problēmais, bet tomēr man liekas, ka problēmas ir tikai mūsu galvās. Es arī varētu tagad izdomāt nezinsazin ko un izmisīgi raudāt, un skatīties bezjēdzīgi istabas sienā, domājot cik man ir slikti. Tas ir tiik muļķīgi, piedodiet, pavisam muļķīgi. Smaidiet, domājiet pozitīvi un neaizmirstiet cilvēkus, kas jums apkārt, savādāk beigās sapratīsiet kādi cilvēki jums ir apkārt un.. cik labiem draugiem patiesībā esiet pagriezuši muguru.

5dien Elizabete bij pie manis un mēs cepām piccasss! Bija jauki kopumā un man vēl ir palikusi kārtainā mīkla, tāpēc šodien arī kaut kas jāsacep.
Es biju itāļu valodā /apsveiciet mani/
rīt arī iešu! /apsveiciet mani vēlreiz/ :)

Vakar biju interesantā vietā, tādā ļooooti lielā dzīvoklī, kur dzīvo cilvēki no Spānijas, kas runā arī latviski, dažreiz gan ir grūti saprast ko, bet tomēr :)
Tur katru otro 6dienu notiek tādas kā nodarbības, nē bet.. nu noteikti latviešu jaunieši tur var nākt un darīt viskautko interesantu. Tur ir lielas telpas un lieli plāni nākotnei. so i`m in !!

Un tie cilvēki ir tik ļoti pozitīvi, atklāti, smaidīgi, runīgi.. ļoti ļoti.. ahh :)

Tāpēc priecāsimies par to, kas mums ir, jo jūs neapzināties, cik mums ir patiešām daudz ! :)

sena bildīte ar vienu no mazajiem baltajiem mīļumiņiem, kurš nu ir jau liels, savās mājās, pie savas ģimenes, kas viņu mīl.

4 komentāri: