.

.

pirmdiena, 2011. gada 13. jūnijs

graduation :)

9. jūnijā beidzot bija pienācis šis ilgi gaidītais brīdis - izlaidums. Pasākums bija ļoti mīļš un pozitīvs, un ļoti karsts, šis it kā esot viskarstākais izlaidums skolas vēsturē, bija pāri +30 grādiem.
Tik savādi ir apzināties, ka nekad vairs no rītiem neiešu uz ierasto skolu, neredzēšu katru dienu savu ierasto klasi, arī zīmēšanai ir pienācis gals, nekad vairs nevajazēs zīmēt simtiem darbu. ja godīgi.. es nemaz nezinu vai tas ir slikti, vai labi, bet tā tam ir jābūt.. tātad viss ir pareizi! Lūk arī pāris bildes no izlaiduma.






Nākamajā dienā sekoja balle pie Jāņa Ikšķilē. Nu tas bija traki un smieklīgi, dažbrīd arī ne tik smieklīgi.. bet nu jā jautrs pasākums.
Negribās lai pazūd kontakti.. nu vismaz ar manām mīļajām meitenēm notekti nē, to es droši zinu.
Droši zinu arī to, kas nav bijusi draudzība visus šos gadus. Dažus cilvēkus tā vien gribas vairs nekad neredzēt, jā.

Tagad tikai jātiek skaidrībā ar nākamo skolu. Šodien ilgi un gari notupēšu pie ārsta, lai dabūtu kaut kādu mazu stulbu lapiņu.. un rīt jādodās iesniegt nepieciešamie dokumenti.. un tad jāskatās kā tālāk. Nav jau īpaši laba sajūta, ka no vecās skolas esi atskaitīts, bet jaunā skolā arī neesi vēl iekšā. :D Gribās visu nokārtot un tad mierīgi baudīt vasaru. :)

Tagad beidzot ir laiks un esmu atvērusi arī Da Vinči kodu. Drīz vēršu vaļā arī Itāļu valodu un tad viss notiksies. :)

Lūk arī dziesma. Ļoti atbilstoša - Why do all good things come to an end.. ?
Bet ieklausieties vēlreiz - italians do it better

2 komentāri: