.

.

otrdiena, 2011. gada 15. marts

better things to do



Šī ir mana oficiālā pavasara dziesma, slēdziet iekšā un lasiet, jo šī dziesma ir pilnīgs chilllax, veca un laba un vārdi atbilst nu tik ļoti - i got better things to do
pavasaris man uzsit garīgo tik ļoti uz augšu, ka es pat aizmirsu par sava bloga eksistenci. Šo saulaino dienu iespaidā es slinkoju kā traka un man ir visādi kreņķi gan par dzimšanas dienu un arī par tallinu, uz kuru es nebraucu, bet nu esmu pilnīgi mierīga, jo pavasaris ir mans gadalaiks :) Esmu pavasara bērns un šajā laikā es jūtos vislabāk, lai arī šis laiks ir arī vissaspringtākais.
Pozitīvi ir tas, ka šī ir pēdējā nedēļa pirms brīvlaiciņa, bet es arī šo pašu nedēļu nespēju aiziet uz skolu :D Ir tikai 2 burti, kas visu šito izskaidro un es viņus nerakstīšu.

lalalaaaaabi tātad pa iepriekšējo nedēļu ir noticies šis tas jauks, laikapstākļi ir satriecoši (es atvainojos, ka pieminu to 10 reizi) biju aizgājusi uz vienu superpozitīvu pasākumu fusion, un man tiešām iepatikās, iešu tagad tur katru nedēļu, kā arī ar Jimenu izdarījām kādu jauku supermīļu darbiņu, bijām pievienas vecas kundzītes.. parunāties. Patiesībā jāsaka, ka veci cilvēki (neskaitot tās trakās sabiedriskā transporta un tirgus vecenes) ir ļoti mīļi un jauki. :)

Patiesībā, man vairs nav ko teikt, es jums novēlu izbaudīt šīs burvīgās pavasara dienas. Un es centīšos vēl 3 tikai 3 dienas kārrrtīgi saņemties un izdarīt visu, ko vajag... un tad nākamo nedēļu atpūsties un netikai atpūsties :)

1 komentārs: